От руското посолство у нас бе направен ироничен коментар по повод годишния

...
От руското посолство у нас бе направен ироничен коментар по повод годишния
Коментари Харесай

Руското посолство: Успех на САЩ в спазването на човешките права

От съветското посолство у нас бе направен ироничен коментар във връзка годишния отчет на Държавният департамент на Съединени американски щати за положението на правата на индивида по света, в който. В профила на посолството във " Facebook "  пожелаха триумф на американските управляващи при спазването на човешките права.

Ето и цялостният текст на коментара: " Отнасяме се с схващане към загрижеността на нашите сътрудници от Съединените американски щати във връзка " неспазването "  на човешките права в редица страни по света, в частност, в такива като Русия и България. В съответния отчет за 2020 година Държавният департамент за следващ път е заставен да установи, че надалеч не всички са подготвени да живеят по натрапваните извън океана полезности и шаблони. Смятаме този документ за фактически доста потребен, изключително за тези, които по този начин или другояче са причастни към основаването му и получават за своя труд почтено заплащане. Поръчвайки всяка година такива обемни изследвания, управляващите на Съединени американски щати въпреки всичко способстват за битката против безработица в личната си страна, което е, несъмнено, почтено за почитание. Що се отнася до неналичието на самите Щати измежду изброените в текста страни, тази досадна неточност е общително поправена от нашите китайски сътрудници (). Предлагаме на американските ни другари да инкорпорират тази част в своя отчет и откровено им желаем триумф в битката за съблюдаване на човешките права и свободи на територията на Съединени американски щати! "

Заедно с това от посолството пуснаха и шпионски анекдот по случай 1 април. " Гестапо завардило всички изходи... Щирлиц излязъл през входа ".

Междувременно БГНЕС заяви, че и вторият съветски посланик, който беше разгласен за личност нон грата от външното ни министерство, е напуснал през днешния ден територията на България. Първият посланик към този момент се прибра в Русия, само че другият не съумя да го стори в посочения период, така като беше диагностициран с ковид. След като интервалът му на карантина изтече той също отпътува от страната ни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР